KINO

USKORO: Štrumpfovi: Skriveno selo

SUBOTA, 1. travnja: 18 sati.
NEDJELJA, 2. travnja: 18 sati.

SUBOTA, 8. travnja: 18 sati.
NEDJELJA, 9. travnja: 18 sati.

ANIMIRANI 3D. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.

CIJENA: 20kn.

Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled!

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel.

Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Smurfs: The Lost Village
Žanr: Animirani, Avantura, Komedija
Godina: 2017
Redatelj: Kelly Asbury
Glavne uloge: Joe Manganiello, Mandy Patinkin, Rainn Wilson
Mila Elegović, Ljubomir Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Alma Prica, Hana HegedušićUSKORO: Duh u oklopu

PETAK, 31. ožujka: 20 sati.
SUBOTA, 1. travnja: 20 sati.
NEDJELJA, 2. travnja: 20 sati.

CIJENA: 20kn.

Duh u oklopu baziran je na međunarodno priznatom SF naslijeđu, japanskom animiranom filmu iz 1995. godine kojeg je režirao Mamoru Oshii prema istoimenoj mangi iz 1991. godine.

Radnja je smještena u 2029. godinu kada su mnogi ljudi postali kiborzi zamijenivši neke svoje dijelove tijela umjetnim implantatima. No mozak se ne može zamijeniti te on predstavlja “duha” tj. ljudski identitet koji se nalazi u oklopu mehaničkog tijela.

Radnja filma prati Major (Scarlet Johansson) koja vodi elitnu postrojbu pod nazivom Sektor 9 zaduženu za najopasnije kriminalce.

Njihov zadatak je zaustaviti ih, te će se morati suočiti s neprijateljem čiji je jedini cilj uništiti napredak tehnologije Hanka Robotic’s-a.

Ghost in the Shell
Žanr: Akcija, Drama, SF
Godina: 2017
Redatelj: Rupert Sanders
Glavne uloge: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Juliette BinocheFILM: Power Rangers

SUBOTA, 25. ožujka: 20 sati.
NEDJELJA, 26. ožujka: 20 sati.

CIJENA: 20kn.

Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca.

Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti.

No, kako bi to učinili, morat će prevladati svoje osobne probleme prije nego bude prekasno, te se udružiti kao Power Rangersi.

Power Rangers
Žanr: Akcija, Avantura, SF
Godina: 2017
Redatelj: Dean Israelite
Glavne uloge: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Becky G.