KINO PROJEKCIJE

KOMEDIJA: Neće moći ove noći


PETAK, 20. travnja: 20 sati.
SUBOTA, 21. travnja: 20 sati.
NEDJELJA, 22. travnja: 20 sati.

CIJENA: 20kn

Urnebesna nova komedija, Neće moći ove noći prati troje roditelja ujedinjenih u želji da sabotiraju planove svojih kćeri. U režiji američke glumice i redateljice Kay Cannon, glavne uloge preuzimaju poznata lica Leslie Mann, Johna Cena, Ike Barinholtz i drugi .

Julie (Kathryn Newton), Sam (Gideon Adlon) i Kayla (Geraldine Viswanathan) znaju kako bi trebala izgledati njihova savršena maturalna zabava. Besprijekorna šminka, frizura, haljina, ples, odlična zabava i noć u kojoj će napokon izgubiti nevinost. Prijateljice su stvorile #SeksPakt2018, a paktovi stvoreni s prijateljima nikad se ne izdaju.

Suprotstavljena tinejđerska tvrdoglavnost i zaštitnički nagoni jedne majke i dvojice očeva, publici garantiraju odličnu zabavu, na čijoj god strani bili. Hoće li ipak moći ove noći, doznajte u kinu Novska.

Blockers
Žanr: Komedija
Godina: 2018
Redatelj: Kay Cannon
Glavne uloge: Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz, Kathryn NewtonANIMIRANI: Ukradena princeza


SUBOTA, 21. travnja: 18 sati.
NEDJELJA, 22. travnja: 18 sati.

CIJENA: 15kn
ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.

Ruslan, izgubljeni umjetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Chernomor ukrade Milu kako bi njezinu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

The Stolen Princess
Žanr: Animacija, obiteljski, komedija
Godina: 2018
Redatelj: Oleh Malamuzh
Glavne uloge: Hrvoje Klobučar, Ana-Marija Percaić, Ivan Đuričić, Janko Rakoš
Trajanje: 91 minUSKORO: HOROR: Mjesto tišine


PETAK, 27. travnja: 20 sati.
SUBOTA, 28. travnja: 20 sati.
NEDJELJA, 29. travnja: 20 sati.

CIJENA: 20kn

Naš svijet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji – na najmanji mogući šum – odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum.

Jedna je genijalna obitelj uspjela preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

U ovom nadnaravnom, napetom horor trileru uz Johna Krasinskog glumi i dobitnica nagrade Zlatni globus® Emily Blunt, Noah Jupe i Millicent Simmonds.

A Quiet Place
Žanr: Triler, horor
Godina: 2018
Redatelj: John Krasinski
Glavne uloge: Emily Blunt, John Krasinski, Noah JupeFilmovi u travnju