KINO

USKORO: Logan

PETAK, 3. ožujka: 20 sati.
SUBOTA, 4. ožujka: 20 sati.
NEDJELJA, 5. ožujka: 20 sati.

CIJENA: 20kn.

Radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine. Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije, i Xavierovim Alzheimerom.

Logan će morati poraziti Nathaniela Essexa uz pomoć djevojčice Laure Kinney, ženskog klona Wolverine. Redatelj filma je James Mangold, u ulozi Logana ćemo gledati već svima poznatog Hugha Jackmana, a profesora Charlesa Xaviera tumači Patrick Stewart.

Logan
Žanr: Akcija, SF
Godina: 2017
Redatelj: James Mangold
Glavne uloge: Doris Morgado, Boyd Holbrook, Hugh Jackman
Trajanje: 02:15:00FILM: T2 Trainspotting

PETAK, 24. veljače: 20 sati.
SUBOTA, 25. veljače: 20 sati.
NEDJELJA, 26. veljače: 20 sati.

CIJENA: 20kn.

Prvo se ukazala prilika… Zatim je stigla osveta. Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promijenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto. Mark Renton (Ewan McGregor) vraća se na jedino mjesto koje je ikada mogao zvati domom.

Svi ga čekaju: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) i Begbie (Robert Carlyle). I drugi stari prijatelji također ga čekaju: tuga, gubitak, radost, osvega, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, samo-destrukcija i smrtna opasnost…

Svi su se skupili kako bi mu poželjeli dobrodošlicu. Po drugi put.

Žanr: Drama
Godina: 2017
Redatelj: Danny Boyle
Glavne uloge: Ewan McGregor, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller, Ewen BremnerDJEČJI FILM: Anka

SUBOTA, 25. veljače: 18 sati.
NEDJELJA, 26. veljače: 18 sati.

PETAK, 3. ožujka: 18 sati.
SUBOTA, 4. ožujka: 18 sati.
NEDJELJA, 5. ožujka: 18 sati.

CIJENA: 20kn.

Bajka smještena u srednjoj Europi početkom prošloga stoljeća, ANKA je priča o djevojčici iz sirotišta koju posvaja bogata rođakinja. Nedugo nakon Ankina dolaska otmjena rođakinja pokazuje drugo lice te razočarana i utučena Anka bježi, želeći se vratiti u sirotište.

Put je dovodi do ciglane okružene visokim stablima i neobičnom prirodom. Grubih lica i velikoga srca, ciglari joj daju novi privremeni dom, daju joj sobu buntovnoga ciglara Brazilijanca, siročeta poput nje, koji je završio tu noć u zatvoru zbog kavge koju je započeo u seoskoj krčmi.

U ciglani u dubini šume, s ovozemaljskim životom isprepliće se začudni, bajkoviti, svijet šumskih bića, koja vide samo djeca bujne mašte…

Anka je igrani film za djecu i odrasle nastao prema romanu Mate Lovraka Anka Brazilijanka, knjige koja je na popisu neobavezne lektire. Glavna atrakcija filma je bivši francuski nogometaš Eric Cantona koji je u filmu odigrao jednu od glavnih uloga.

Anka
Žanr: Dječji
Godina: 2017
Redatelj: Dejan Aćimović
Glavne uloge: Eric Cantona, Rade Šerbedžija, Linda Begonja
Trajanje: 01:30:00