KINO PROJEKCIJE

FILM: Kingsman: Zlatni Krug


PETAK: 22. rujna: 20 sati.
SUBOTA, 23. rujna: 20 sati.
NEDJELJA, 24. rujna: 20 sati.

CIJENA: 20kn

Kingsman: Tajna služba, uveo vas je u svijet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obavještajne agencije, čiji je glavni cilj održati svijet sigurnim.

U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obje agencije osnovane.

U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dvije elitne agencije će se morati udružiti kako bi pobijedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Kingsman: Zlatni Krug
Žanr: Akcija, Komedija
Godina: 2017
Redatelj: Matthew Vaughn
Glavne uloge: Taron Egerton, Channing Tatum, Pedro PascalUSKORO: Američki plaćenik


PETAK: 29. rujna: 20 sati.
SUBOTA, 30. rujna: 20 sati.
NEDJELJA, 1. listopada: 20 sati.

CIJENA: 20kn

Dva desetljeća nakon Hladnog rata islamistički terorizam je u usponu, a Zamjenik upravitelja za operacije, Thomas Stansfield, okuplja novi tim tajnih agenata – nevidljivih ljudi – koji će se suočiti s tom rastućom prijetnjom u inozemstvu prije nego što ona dosegne američko tlo.

Nedugo nakon terorističkog napada na Pan Am Lockerbie, Stansfieldova štićenica, Irene Kennedy, pronalazi savršenog kandidata. Među tisućama onih koji oplakuju žrtve napada nalazi se Mitch Rapp, student i daroviti sportaš koji želi samo jedno – odmazdu.

Nakon šest mjeseci intenzivne obuke Mitch će neprijatelju nanijeti zastrašujuću štetu, ostavljajući za sobom trag mrtvih tijela od Istanbula preko Europe pa sve do Beiruta. Ondje će američkom plaćeniku biti potrebna sva njegova vještina i snalažljivost kako bi preživio taj ratom razoreni grad i njegove smrtonosne terorističke frakcije.

American Assassin
Žanr: Akcija, Triler
Godina: 2017
Redatelj: Michael Cuesta
Glavne uloge: Dylan O’Brien, Taylor Kitsch, Michael KeatonUSKORO: ANIMIRANI 3D: Lego Ninjago Film


SUBOTA, 30. rujna: 18 sati.
NEDJELJA, 1. listopada: 18 sati.

ANIMIRANI 3D. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.

CIJENA: 20kn.

Mladi Lloyd, aka Zelena Ninja, će se zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vodstvom mudrog kung fu majstora Wua, morat će pobijediti zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lloyda.

U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinirani tim suvremenih ratnika morat će naučiti surađivati zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

The Lego Ninjago Movie
Žanr: Akcija, Animirani, Avantura
Godina: 2017
Redatelj: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan
Glavne uloge: Zoran Pribičević, Janko Volarić Popović, Luka Petrušić, Hrvoje Klobučar