KINO PROJEKCIJE

FILM: Liga pravde


PETAK, 24. studenog: 20 sati.
NEDJELJA, 26. studenog: 20 sati.

CIJENA: 20kn

Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada.

Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmjera..

Justice League
Žanr: Akcija, Avantura, SF
Godina: 2017
Redatelj: Zack Snyder
Glavne uloge: Gal Gadot, Jason Momoa, Amy AdamsUSKORO: FILM: Predgrađe


PETAK, 1. prosinca: 20 sati.
SUBOTA, 2. prosinca: 20 sati.
NEDJELJA, 3. prosinca: 20 sati.

CIJENA: 20kn

Suburbicon je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima…savršeno mjesto za podizanje obitelji, a u ljeto 1959. godine obitelj Lodge je upravo to učinila.

Ali mirna vanjština skriva uznemirujuću stvarnost. Mirna atmosfera zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja.

Suburbicon
Žanr: Drama, Krimi, Misterija
Godina: 2017
Redatelj: George Clooney
Glavne uloge: Steve Monroe, Gavin Wilde, Landon GordonUSKORO: ANIMIRANI 3D: Coco i velika tajna + kratki film Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina 2D


SUBOTA, 2. prosinca: 18 sati.
NEDJELJA, 3. prosinca: 18 sati.

CIJENA: 20kn
ANIMIRANI 3D. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.

*kratki film Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina (2D) u trajanju od 22 minute prikazuje se prije filma Coco i velika tajna i njegov je sastavni dio.

SADRŽAJ FILMA:
Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz.

U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

O SNJEŽNOM KRALJEVSTVU: OLAFOVA PUSTOLOVINA

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu u trajanju od 22 minute, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri pa Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu.

Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja.

Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevstvo kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica.

Film je režirao dobitnik Oscara Roy Conli, scenarij je napisao Jac Schaeffer, a četiri originalne pjesme napisale su Elyssa Samsel i Kate Anderson.

Coco
Žanr: Animirani, Avantura, Komedija
Godina: 2017
Redatelj: Lee Unkrich, Adrian Molina
Glavne uloge: Dino Miklaužić, Fabijan Pavao Medvešek
TRAJANJE: 105 + 22 minuta