Otvaranje kina nakon privremenog prestanka rada uslijed epidemioloških mjera

Poštovana kino publiko,

Nakon Odluke Stožera civilne zaštite o popuštanju mjera koje se odnose na kino, kazališnu i slične djelatnosti, sa ponovnim redovitim projekcijama krećemo u petak 29. svibnja u 20 sati.

Projekcije će se održavati prema rasporedu koji možete pratiti na našoj web stranici, facebooku te medijima koji prenose naše informacije.

Filmove ćemo prikazivati uobičajenim rasporedom s iznimkom animiranih filmova koji će se prikazivati u 17 sati, kako bi se kino dvorana stigla pripremiti za iduću projekciju u 20 sati.

Svi se moramo pridržavati propisanih epidemioloških preporuka, stoga molimo posjetitelje da prate istaknute informacije na ulazu u kino, te ih se u potpunosti pridržavaju.

Kino Novska, kao i sva ostala kina u RH pa i u svijetu jedno vrijeme će prikazivati filmove koji su već imali svoje premijere, te su prikazivani u kinima ili na drugim platformama. Zbog globalne pandemije obustavljena je prudukcija novih filmova, te su gotovo svi naslovi odgođeni za razdoblje kada 80% dvorana u svijetu bude radilo normalno. Do tada ćemo nastojati prikazivati filmove koje smo zbog rasporeda morali izostaviti u prošlim mjesecima. Čim se situacija u svijetu normalizira, nastavit ćemo sa prikazivanjem novih filmova kao i sva ostala kina. U nadi skorog normaliziranja situacije, očekujemo vas ponovno u kinu.

Izvan igre / The Way Back

PRETPRODAJA: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 15 SATI

NAPOMENA: Molimo Vas prilikom boravka u kinu pridržavajte se epidemioloških preporuka.

PETAK, 29. SVIBNJA : 20 sati
SUBOTA, 30. SVIBNJA: 20 sati
NEDJELJA, 31. SVIBNJA: 20 sati

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 15

SADRŽAJ FILMA:

Jack Cunningham (Affleck) bio je perspektivna sportska nada svog košarkaškog kluba, no nakon što ga je život odveo u drugom smjeru, njegove snove zamijenio je alkohol.

IZVORNO IME: The Way Back
REDATELJ: Gavin O’Connor| ŽANR: sportski, drama
ULOGE: Ben Affleck, Michaela Watkins, Janina Gavankar
TRAJANJE FILMA: 108 minuta | GODINA: 2020 | DRŽAVA: SAD |

Frka / Trouble

PRETPRODAJA: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 15 SATI

NAPOMENA: Molimo Vas prilikom boravka u kinu pridržavajte se epidemioloških preporuka.

SUBOTA, 30. SVIBNJA: 17 sati
NEDJELJA, 7. LIPNJA: 17 sati

CIJENA: 20kn
ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
DOBNA PREPORUKA:

SADRŽAJ:
Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo sanjati. Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće.

Frkina naviknutost na privilegirani život čini ga klasičnim primjerom ribe na suhom u ovom zastrašujućem svijetu. U međuvremenu, pohlepni rođaci njegovog vlasnika zaposlili su tragača za životinjama kako bi ga pronašli, čega Frka nije uopće svjestan, jer je zapravo upravo on ključan za dobivanje nasljedstva.

Dok se Frka trudi preživjeti, nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju glazbenicu u usponu koja se također trudi pronaći gdje točno pripada.

Na svoj način će obje pomoći Frki otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.

IZVORNO IME: Trouble
REDATELJ: Kevin Johnson | ŽANR: animirani
ULOGE: Zoran Pribičević, Tara Thaller, Iskra Jirsak, Hana Hegedušić, Ivan Šarić, Ljubomir Kerekeš, Luka Petrušić, Dražen Bratulić, Marin Ivanović Stoka, Daniel Dizdar, Lana Klingor Mihić
TRAJANJE FILMA: 87 minuta | GODINA: 2019 | DRŽAVA: SAD |

Brahms: Dječak II / Brahms: The Boy II

PRETPRODAJA: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 15 SATI

NAPOMENA: Molimo Vas prilikom boravka u kinu pridržavajte se epidemioloških preporuka.

PETAK, 5. LIPNJA : 20 sati
SUBOTA, 6. LIPNJA: 20 sati
NEDJELJA, 7. LIPNJA: 20 sati

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 12

SADRŽAJ FILMA:

Nakon što se mlada obitelj, nesvjesna njene prošlosti, useli u vilu Heelshire na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kojeg naziva Brahms.
Brahms je prilično uznemirujući lutak, kojeg se morate bojati. U njemu stanuje zlo, a u njegovom se domu mora igrati po njegovim pravilima!

IZVORNO IME: Brahms: The Boy II
REDATELJ: William Brent Bell | ŽANR: horor
ULOGE: Katie Holmes, Christopher Convery, Owain Yeoman, Ralph Ineson
TRAJANJE FILMA: 86 minuta | GODINA: 2020 | DRŽAVA: SAD |