Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

PETAK: 2. KOLOVOZA: 20 sati.
SUBOTA, 3. KOLOVOZA : 20 sati.
NEDJELJA, 4. KOLOVOZA: 20 sati.

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 12

SADRŽAJ FILMA:

Nakon osam filmova koji su na kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara širom svijeta, Brzi i žestoki franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw.

Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu Brzi i žestoki 7, dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga.

Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo – i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra – dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.

Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju novo poglavlje Brzih i žestokih dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe.

Film je režirao David Leitch (Atomska plavuša, Deadpool 2) prema scenariju dugogodišnjeg arhitekta Brzih I žestokih, Chrisa Morgana, a produciraju ga Morgan, Johnson, Statham i Hiram Garcia. Izvršni producenti su Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith i Ainsley Davies.

IZVORNO IME: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
REDATELJ: David Leitch | ŽANR: Akcija, triler
ULOGE: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
TRAJANJE FILMA: 136 minuta | GODINA: 2019 | DRŽAVA: SAD |

Step Up: Godina plesa (Step Up: Year of the Dance)

PETAK: 26. SRPNJA: 20 sati.
SUBOTA, 27. SRPNJA : 20 sati.
NEDJELJA, 28. SRPNJA: 20 sati.

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 12

Mlada ekipa iznimno talentiranih plesača iz različitih društvenih slojeva u Pekingu, okuplja se kako bi stvorili najbolju kinesku plesnu ekipu i promijenili svoje živote zauvijek.

Slijedi borba za pobjedu i neke od najuzbudljivijih plesnih scena dosad viđenih na kino platnima.

IZVORNO IME: Step Up: Year of the Dance
REDATELJ: Ron Yuan | ŽANR: glazbeni
ULOGE: Jade Chynoweth, Jun Yu, Janelle Ginestra
TRAJANJE FILMA: 90 minuta | GODINA: 2019 | DRŽAVA: SAD |

Tabaluga (Tabaluga)

SUBOTA, 3. KOLOVOZA: 18 sati.
NEDJELJA, 4. KOLOVOZA: 18 sati.

CIJENA: 20kn
ANIMIRANI FILM. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
DOBNA PREPORUKA:

SADRŽAJ FILMA:

Iako već ima sedam godina, mali zeleni zmaj Tabaluga još uvijek ne može rigati vatru. Svaki odrasli zmaj bi trebao biti u stanju to učiniti. Tabalugu je posvojio i odgojio gavran Kolk. U svom domu, na livadi Tabaluga provodi vrijeme sa svojim prijateljem, nasilnikom bubamarom.

Ali njegov dom je u opasnosti, jer snjegović Arctos je primjetio njego zeleni dom.

Snjegović Arctos je vladar daleke ledene zemlje. Snjegović koji ne voli zelenilo ni cvijeće već želi sve pokriti snijegom.

Da bi ga zaustavio, Tabaluga kreće u veliku avanturu, u kojoj upoznaje nove prijatelje ledenu princezu Lilli i polarnog medvjeda Limbo.

IZVORNO IME: Tabaluga
REDATELJ: Sven Unterwaldt Jr. | ŽANR: animirani
ULOGE: Sanja Hrenar, Jasna Palić Picukarić, Dajana Čuljak, Dušan Gojić, Goran Malus, Dražen Bratulić
TRAJANJE FILMA: 90 minuta | GODINA: 2018 | DRŽAVA: Njemačka |