Brahms: Dječak II / Brahms: The Boy II

PRETPRODAJA: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 15 SATI

NAPOMENA: Molimo Vas prilikom boravka u kinu pridržavajte se epidemioloških preporuka.

PETAK, 5. LIPNJA : 20 sati
SUBOTA, 6. LIPNJA: 20 sati
NEDJELJA, 7. LIPNJA: 20 sati

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 12

SADRŽAJ FILMA:

Nakon što se mlada obitelj, nesvjesna njene prošlosti, useli u vilu Heelshire na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kojeg naziva Brahms.
Brahms je prilično uznemirujući lutak, kojeg se morate bojati. U njemu stanuje zlo, a u njegovom se domu mora igrati po njegovim pravilima!

IZVORNO IME: Brahms: The Boy II
REDATELJ: William Brent Bell | ŽANR: horor
ULOGE: Katie Holmes, Christopher Convery, Owain Yeoman, Ralph Ineson
TRAJANJE FILMA: 86 minuta | GODINA: 2020 | DRŽAVA: SAD |

Otvaranje kina nakon privremenog prestanka rada uslijed epidemioloških mjera

Poštovana kino publiko,

Nakon Odluke Stožera civilne zaštite o popuštanju mjera koje se odnose na kino, kazališnu i slične djelatnosti, sa ponovnim redovitim projekcijama krećemo u petak 29. svibnja u 20 sati.

Projekcije će se održavati prema rasporedu koji možete pratiti na našoj web stranici, facebooku te medijima koji prenose naše informacije.

Filmove ćemo prikazivati uobičajenim rasporedom s iznimkom animiranih filmova koji će se prikazivati u 17 sati, kako bi se kino dvorana stigla pripremiti za iduću projekciju u 20 sati.

Svi se moramo pridržavati propisanih epidemioloških preporuka, stoga molimo posjetitelje da prate istaknute informacije na ulazu u kino, te ih se u potpunosti pridržavaju.

Kino Novska, kao i sva ostala kina u RH pa i u svijetu jedno vrijeme će prikazivati filmove koji su već imali svoje premijere, te su prikazivani u kinima ili na drugim platformama. Zbog globalne pandemije obustavljena je prudukcija novih filmova, te su gotovo svi naslovi odgođeni za razdoblje kada 80% dvorana u svijetu bude radilo normalno. Do tada ćemo nastojati prikazivati filmove koje smo zbog rasporeda morali izostaviti u prošlim mjesecima. Čim se situacija u svijetu normalizira, nastavit ćemo sa prikazivanjem novih filmova kao i sva ostala kina. U nadi skorog normaliziranja situacije, očekujemo vas ponovno u kinu.

Izvan igre / The Way Back

PRETPRODAJA: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 15 SATI

NAPOMENA: Molimo Vas prilikom boravka u kinu pridržavajte se epidemioloških preporuka.

PETAK, 29. SVIBNJA : 20 sati
SUBOTA, 30. SVIBNJA: 20 sati
NEDJELJA, 31. SVIBNJA: 20 sati

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 15

SADRŽAJ FILMA:

Jack Cunningham (Affleck) bio je perspektivna sportska nada svog košarkaškog kluba, no nakon što ga je život odveo u drugom smjeru, njegove snove zamijenio je alkohol.

IZVORNO IME: The Way Back
REDATELJ: Gavin O’Connor| ŽANR: sportski, drama
ULOGE: Ben Affleck, Michaela Watkins, Janina Gavankar
TRAJANJE FILMA: 108 minuta | GODINA: 2020 | DRŽAVA: SAD |