„NJUŠKE“ oduševile publiku

U režiji Matka Raguža uz vrsne aktere, Enesa Vejzovića, Filipa Križana i Janka Rakoša, koji su u predstavi „Njuške“ glumili  pseće likove, ispričali su priče koje su bile zabavne i  na trenutke prilično potresne.

U predstavi se  miješaju  humor, tragedija, nježnost i romantika, publika koja je do zadnjeg mjesta napunila dvoranu kina Pučkog otvorenog učilišta Novska, nagradila je glasnim pljeskanjem izmamivši glumce tri puta na bis. Sjajno odigranim ulogama, glumci su uspjeli zadiviti publiku i  zasluženo pljeskanje. Teatar „Exit“ u Novskoj se već ranijih sezona predstavljao s izvrsnim kazališnim komadima, gledali smo  „Ja! Tata!“, „Kako misliš mene nema?“, SHAKEspeare na Exit“ i legendarne „Kauboje“, a krajem godine još jednom,  u koprodukciji s kazalištem „Planet art“  i predstavom „Plemena“.

Slijedeća predstava koju će novljanska kazališna publika moći pogledati je „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“  kazališta „Teatroman“.  Producent predstave je Romana Šušković Stipanović koji i glumi, redatelj je Boris Kovačević, pozadinski glasovi, Darija Knez Rukavina i Boris Svrtan.

U duhovitim primjerima iz svakodnevnog života gledatelj lako prepoznaje svog partnera ili sebe i uz glumca neposredno sudjeluju u predstavi igrajući nekoliko kratkih scena. Predstava je na repertoaru u ponedjeljak, 13. listopada s početkom u 20 sati.

admin Author