Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

Puna dvorana kina, u početku pomalo stidljiva reakcija publike no kako je tekla predstava  „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“, glumac Roman Šušković – Stipanović, uvukao je gledatelje da neposredno sudjeluju u nekoliko kratkih scena.

Duhoviti primjeri iz života i žensko muških odnosa, problemi u braku, prevladavanje nesporazuma, prepoznati su i nisu nikoga ostavili ravnodušnim. Odlična interpretacija bestsellera John Graya  u igranju  Romana Šuškovića-Stipanovića. Duhovitost publika voli knjigu s istoimenim naslovom su  ranije i čitali, a sada i odlično prihvatili predstavu.

Roman Šušković –Stipanović  je uspješan producent predstave koju smo  ranije mogli gledati.  Sjećamo se „Ja, tata“, izvanredno ostvarenje koje je dobilo nastavak,  predstava  „Ja, deda”, će biti na repertoaru slijedeće sezone.

Do kraja ove kazališne sezone na sceni Pučkog otvorenog učilišta Novska na redu su „Žene“, predstava Hrvatskog doma iz Vukovara igra 10 studenog, a u prosincu  „Plemena“, izvođenje “Exit“ teatar.

admin Author