Puna dvorana za početak Kazališne sezone 2015.

Kazališnu sezonu 2015. započele su „Žene u crvenom“. Predstavu Davora Špišića i redateljice Franke Perkovć, Ludens teatra iz Zagreba na scenu su  postavili prije godinu dana i do sada je igrana po mnogim gradovima.

Odlična postava, Vera Zima, Dubravka Ostojić, Jelena Hadži Manov i Lada Bonacci, dodatni su razlog za gledanje. Odlične i na pozornici u Novskoj pred punom dvoranom kina.

U nastavku sezone za veljaču najavljena predstava „Bog žurim, nazovi“ je otkazana, a umjesto nje, u istom terminu, ponedjeljak, 9. veljače, kazališni biser iz produkcije Scene „Gorica“ , najnovija predstava „Sve u tri“, predstava  koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U ponedjeljak 23. veljače na repertoaru je kazališna poslastica, „Stilske vježbe“. Radi se o najdugovječnijoj predstavi na svijetu s istom glumačkom postavom,  velikanima hrvatskog glumišta, igraju Lela Margetić i Pero Kvrgić.

Predstava je prema broju igranja ušla i u Ginnessovu knjigu rekorda, s 45 godina na sceni.  Novljanska publika imala ju je prigodu vidjeti prije dosta godina pa nas raduje njeno izvođenje na domaćoj pozornici.

Ljubiteljima  kazališta cijena ulaznice  od 50 kuna, nakon jednogodišnjih besplatnih predstava,  ne bi trebala biti prepreka. Dogovorena u privatnoj produkciji kazališne kuće Planet art,  plaćanje ulaznice po povoljnoj cijeni za igranje u Novskoj, nadamo se da neće odvratiti publiku od dolaska.

Ulaz se i nadalje neće naplaćivati za ostala kazališna izvođenje u sezoni. Svoje mjesto i karte možete osigurati tjedan dana prije termina igranja pojedine predstave.

admin Author