Mlada glumačka ekipa opravdala očekivanja

„Sve u 3“ najnovije je ostvarenje  „Scene Gorica“ iz Velike Gorice. Predstava je  svoje premijerno izvođenje imala krajem protekle godine, a nakon nekoliko uspješnih igranja pred domaćom i zagrebačkom publikom, „Sve u 3“ krenula je na gostovanja po hrvatskim gradovima. Sinoć i na pozornici Pučkog otvorenog učilišta.

Mlada autorska,  ambiciozna glumačka ekipa,  dvije mlade glumice – Sanje Drakulić,  Katarine Baban i glumac Matija Kačan te redateljica Iva Ilakovac, opravdala je očekivanja gledatelja.

„Sve u 3“ priča je o dvije mlade djevojke bez lažnog morala koje otkrivaju u svom istinskom svjetlu pitanja  o prijateljstvu, ljubavi, seksa i  vjerovanju  u sebe.

– Drago nam je što u „Sceni Gorica“ ponovno otvaramo prostor mladim umjetnicima i njihovoj profesionalnoj afirmaciji kroz kvalitetne i promišljene projekte, kazala je Ines Bojanić, glumica i umjetnička voditeljica Scene Gorica.

– Slijedeća predstava koju s posebnim zadovoljstvom najavljujemo su „Stilske vježbe“, najdugovječnija predstava na svijetu. S 45 godina na sceni, Lela Margetić i Pero Kvrgić, velikani hrvatskog glumišta ponovno će nastupiti pred novljanskom publikom, kaže Miroslav Perošević, ravnatelj POU Novska.

Cijena ulaznice za ovu predstavu je 50 kuna, karte se mogu kupiti  na blagajni POU Novska, a predstava  je na repertoaru u ponedjeljak, 23. veljače u 20 sati.

admin Author