Stand Up Comedy Show „ŠtIKLoM u MoZaK, LoPtoM u DuPe“

Četvrtak, 7. srpnja u 20 sati.

Ulaz na stand up show se ne naplaćuje. Ulaznice je moguće rezervirati od 30. lipnja od 8.00 sati u POU Novska ili telefonom na 044/600-500.  Po osobi je moguće rezervirati isključivo dvije ulaznice. Ulaznice se preuzimaju osobno na dan predstave na blagajni, najkasnije 15 minuta prije predstave.  Blagajna je otvorena od 18 – 20 sati na dan predstave.

Nakon predstave očekuje vas prigodni domjenak u galeriji pučkog učilišta.

Prvi tematski stand -up comedy show o muško -ženskim odnosima u Hrvatskoj!!!

Pod voditeljskom palicom stand up komičarke, spisateljice i voditeljice Marijane Perinić, zadovoljstvo nam je predstaviti Vam jedinstveni tematski stand up comedy show o boljim & gorim polovicama! U sklopu programa nastupaju profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u renomiranim klubovima diljem Lijepe naše.

Novost na sceni je ”Zvijezda na poligrafu”, petnaestominutni inteview u kojem voditeljica ugošćava imitatora koji spretno utjelovljuje poznate ličnosti s naše političke i estradne scene.
Tako su u gostima već bili: bivša Missica Aleksandra Grdić, stilist„ bez dlake na jeziku“ Neven Ciganović, vrsna poznavateljica muškaraca Žuži Jelinjek i još bolja poznavateljica nogometaša Nives Celzijus, a svoje je neupitno znanje o boljim polovicama podijelio i poznati političar Anto Đapić, potom njegov lega Ljubo Česić Rojs te apsolutni kralj hrvatske estrade Mate Mišo Kovač.

Osim imitatora, voditeljica ugošćava i prave osobe iz javnog života od Maria Petrekovića, Davora Gobca , a svoja gostovanja u 2016 su potvrdili i brojni drugi.

admin Author