„ŠtIKLoM u MoZaK, LoPtoM u DuPe“-dva sata smijeha do suza uz profesionalne komičare

Novljani su u četvrtak 7. srpnja imali priliku uživati u prvom tematskom stand-up comedy show-u o muško-ženskim odnosima u Hrvatskoj „ŠtIKLoM u MoZaK, LoPtoM u DuPe“, koji je održan u prepunom Gradskom kinu Novska. Večer punu smijeha otvorila je imitatorica prve hrvatske predsjednice, komičarka Marijana Perinić, čiju je izvedbu dopunio i popratni styling, ali i glazbena podloga.

Prva hrvatska predsjednica nasmijala je novljansku publiku do suza i zagrijala atmosferu, a nakon nje su na pozornici, pod voditeljskom palicom  Marijane Perinić, uslijedili nastupi poznatih komičara Zvonka Kožića, Jadranka Glavačevića, te imitatora Denisa Rajčića koji je prisutne zabavio imitacijom starlete Nives Celzijus.

Ova programski potpuno drugačija večer, od onih na koje je novljanska publika navikla, potpuno je oduševila sve posjetitelje, jer su se neki čak prepoznali u ispričanim pričama , no svi su se, uz puno smijeha, dobro zabavili zaboravivši na svakodnevicu.

U prostoru galerije Pučkog otvorenog učilišta Novska je nakon show-a organiziran prigodni domjenak uz druženje s komičarima, kojemu su prisustvovali i gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan i ravnateljica POU-a Valentina Opić. Komičari su istaknuli kako su ugodno iznenađeni tehničkom opremljenošću kina, te brojnom publikom, a bogata kulturna ponuda Grada Novske posebno je oduševila komičara Zvonka Kožića, koji je rekao kako se nada da će još koji put imati priliku nastupati pred ovom divnom publikom.

admin Author