Natječaj za prijam u radni odnos 1 izvršitelja/ce na određeno vrijeme od godinu dana radi privremenog povećanja opsega posla na radnom mjestu – Suradnik za obrazovanje

P u č k o   o t v o r e n o   u č i l i š t e    N o v s k a

Trg dr. Franje Tuđmana 3  Novska, ž.r. HR4023400091829300005

OIB: 87624359246

tel/fax: 044-600-500              www.pou-novska.hr e-mail: info@pou-novska.hr

KLASA: 100-01/16-01/2
URBROJ: 2176-103/16-01/1
U Novskoj, 19. listopada 2016.

Na temelju čl. 38. Zakona o ustanovama (NN 76/93) i čl. 34. Statuta Pučkog otvorenog učilišta Novska, Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Novska, dana 19. listopada 2016. godine, raspisuje

NATJEČAJ za prijam  djelatnika  u radni odnos na određeno vrijeme

U radni odnos na određeno vrijeme od jedne godine radi privremenog povećanja opsega posla na radnom mjestu  – Suradnik za obrazovanje prima se  – 1 izvršitelj/ica.

Uvjeti:

– SSS, ekonomskog smjera,

– dvije (2) godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, u odgojno obrazovnim ustanovama ili ustanovama u kulturi.
Nakon zasnivanja radnog odnosa određuje se  probni rad u trajanju od  2 mjeseca.

Pored stručnih uvjeta za zasnivanje radnog odnosa, kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete  (punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta).

Prijavi na natječaj treba priložiti presliku sljedećih dokumenata:

–  svjedodžbe o završenom obrazovanju,
–  domovnice,
–  osobne iskaznice,
–  elektronički zapis o radnom stažu ili potvrdu koju izdao Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje,
–  presliku ranijeg Ugovora o radu, rješenja,  potvrde  ili neki drugi dokaz, kojim dokazuje rad na odgovarajućim poslovima,
–  potvrdu o nekažnjavanju, ne stariju od 6 mjeseci.

Kandidat koji bude izabran, prije zasnivanja radnog odnosa dužan je priložiti dokumente u originalu ili ovjerenoj preslici kod javnog bilježnika.

Kandidat/kinja koji bude izabran dužan je priložiti i uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, prije sklapanja Ugovora o radu.

Kandidati su obvezni pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua.

Ako kandidat/kandidatkinja ne pristupi  testiranju smatra se da je povukao prijavu na natječaj.

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju,dužni su u prijaviti na natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Uz prijavu na oglas dužni su priložiti rješenje odnosno potvrdu iz koje je vidljivo navedeno pravo te dokaz o nezaposlenosti.
Opis poslova radnog mjesta,  način testiranja kandidata i područje testiranja te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavit će se na mrežnim stranicama Pučkog otvorenog učilišta Novska. Za sve informacije u svezi testiranja može se kontaktirati Pučko otvoreno učilište.

Na istoj mrežnoj stranici Pučkog otvorenog učilišta Novska, objavit će se i vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje pet dana prije održavanja provjere.

Prijave na natječaj podnose se u roku od osam dana od dana objave natječaja  na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava Novska.

Prijave kandidata primaju se do 27. listopada 2016.  godine.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 8 dana od dana izbora kandidata. Osobe koje podnesu nepotpune i nepravovremene prijave ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj.
Prijave na natječaj s životopisom i potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta slati na adresu:

Pučko otvoreno učilište Novska, Trg dr. Franje Tuđmana 3, Novska, u roku od osam dana nakon objave natječaja.

Ovaj natječaj objavljuje se na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internetskim stranicama Pučkog otvorenog učilišta Novska.

Sve informacije u svezi ovog natječaja mogu se dobiti u uredu Pučkog otvorenom učilištu i na telefon: 044 600-500.


Novska, 19. listopada 2016.


Ravnateljica

Valentina Opić, mag. praesc. educ.


NATJEČAJ za prijam djelatnika u radni odnos na određeno vrijeme

OBAVIJESTI I UPUTE U SVEZI PROVOĐENJA TESTIRANJA ZA KANDIDATE KOJI ISPUNJAVAJU FORMALNE UVJETE NATJAČAJA

admin Author