PREDSTAVA: Velika zvjerka

UTORAK, 14. studenog u 20 sati.

Ulaz na predstavu se ne naplaćuje. Ulaznice je moguće rezervirati od 7. STUDENOG u 8.00 sati u POU Novska ili telefonom na 044/600-500.

Ulaznice se preuzimaju osobno na dan predstave na blagajni, najkasnije 15 minuta prije predstave. Blagajna je otvorena od 18 – 20 sati na dan predstave.

GOSTUJE: PlanetArt

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika Zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

Osim toga, Velika Zvjerka dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.

Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, Velika Zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti.

Roger Rueff
VELIKA ZVJERKA
Uloge:
Filip Slavko Juraga
Relja Marko Torjanac
Robert Luka Dragić
Režija: Slavica Knežević
Prijevod: Marko Torjanac
Scenografija: Davor Juravić
Kostimografija: Đurđa Janeš
Oblikovatelj svjetla: Davor Juravić
Oblikovatelj zvuka: Mladen Dervenkar
Izbor glazbe: Mladen Dervenkar
Dizajn: Tomislav Veltruski
Fotograf: Mladen Pobi
Video: Tomislav Felbar
Majstor svjetla i zvuka: Damir Rončević
Garderoba i rekvizita: Ivana Ravlić

admin Author