PREDSTAVA: OtpisaNE

SRIJEDA, 6. prosinca u 20 sati.

Ulaz na predstavu se ne naplaćuje. Ulaznice je moguće rezervirati od 4. PROSINCA u 8.00 sati u POU Novska ili telefonom na 044/600-500.

Ulaznice se preuzimaju osobno na dan predstave na blagajni, najkasnije 15 minuta prije predstave. Blagajna je otvorena od 18 – 20 sati na dan predstave.

GOSTUJE: Koprodukcija Gradskog kazališta – Scena „Gorica“ i Umjetničke organizacije Kazalište Moruzgva iz Zagreba

Tekst: Renato Baretić
Redatelj: Nikola Zavišić
Glume: Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički
Kostimi i scena: Irena Kraljić
Glazba: Willem Miličević

Ovo je priča o Hassanu, sirijskom migrantu, inače studentu medicine u Beogradu, koji je stjecajem neočekivanih okolnosti „uletio“ u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njene poduzetne i pune razumijevanja za bližnje, kćerke  Hrvojke te dokone i ne baš duhovite zavodnice u pokušaju, susjede Milojke.

Slučajni ulazak Sirijca u živote tih žena za njih predstavlja emotivni zemljotres, tijekom kojeg sve tri dožive značajne promjene u pogledu na svijet. One pokušavaju, a vidjet ćemo uspijevaju li, kroz niz apsurdnih i komičnih situacija, pored neobičnog stranca koji je za njih praktično deus ex machina, sebi pokazati i dokazati da još imaju razloga živjeti i mijenjati sebe i svijet na bolje, da još uvijek nisu OtpisaNE!

admin Author