PREDSTAVA: Zaboravi Hollywood

SRIJEDA, 14. ožujka u 19 sati.

Ulaz na predstavu se ne naplaćuje i nema rezervacija.  Ulaznice je moguće preuzeti isključivo na blagajni dvorane na dan predstave. Blagajna je otvorena od 18 do 19 sati na dan predstave.

GOSTUJE: Teatar Gavran

U protekla dva desetljeća “Zaboravi Hollywood” premijerno se izvodio od Hrvatske, Austrije i Slovačke pa do daleke Indije, nailazeći na topao prijem publike i kritike. Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.

Predstava traje 1 sat i 20 minuta.

Na 10. festivalu “Glumište pod murvom” predstava “Zaboravi Hollywood” osvojila je Nagradu za najbolju predstavu u cjelini. Najboljim glumcem festivala proglašen je Željko Konigsknecht za ulogu ostvarenu u predstvi “Zaboravi Hollywood”.

Autor: Miro Gavran
Glume: Željko Königsknecht, Jakov Gavran
Režija: Miroslav Međimorec
Scena i kostimi: Jasmina Pacek
Dramaturg: Miro Gavran
Izbor glazbe: Neven Zebić
Oblikovanje svjetla: Mario Vnučec
Oblikovanje tona: Neven Zebić
Šminka: Zdenka Mihelj
Producent: Mladena Gavran

admin Author