ODGOĐENA PREDSTAVA: Hotelske muke

/ODGOĐENA PREDSTAVA/

Poštovana kazališna publiko, predstava “Hotelske muke” najavljena za večeras 30. travnja u 19 sati se odgađa zbog bolesti glumaca. Primite naše isprike i isprike Amaterskog kazališta Daruvar jer nismo u mogućnosti održati predstavu. O novom terminu ili drugoj predstavi biti ćete informirani na vrijeme.

PONEDJELJAK, 30. travnja u 19 sati.

Ulaz na predstavu se ne naplaćuje i nema rezervacija. Ulaznice je moguće preuzeti na blagajni dvorane na dan predstave. Blagajna je otvorena od 18 do 19 sati na dan predstave.

GOSTUJE: Amatersko kazalište Daruvar

Hotelske muke prikazuju davna vremena 20-tih godina prošlog stoljeća, kada je charleston bio jako popularan ples, ljudi veseli, vedri i puni duha. Radnja se odvija u Engleskoj, u malenom hotelu u provinciji.

Spletke, misteriozni nestanci i velika tajna koja obavija hotel osnova su ove vesele i razigrane komedije s elementima kriminalističkog zapleta i “potrage za osumnjičenim”, a ima i nečega mističnog u trenutcima kada se sve utiša.

Razdoblje oluje, kiše i “osuđenosti” na zajedničko provođenje vremena u izoliranom hotelu – otkrivaju i neke dugo skrivane tajne.

Uloge: Tajana Biljan, Andreja Žuger, Miroslav Horvat, Gordana Samardžić – Zlački, Jitka Pleša, Kristina Dalponte, Antun Milković, Sanja Dželajlija, Nera Sakař, Zdravko Vaniček, Eugen Reketi, Antonio Mandekić

Režija: Denis Brkić
Asistentica režije: Marija Brkić
Tehnička podrška: Zlatko Janda i Antonio Zakora

admin Author