FILM: Jurski svijet: Pad kraljevstva

NEDJELJA, 24. lipnja: 20 sati.

CIJENA: 20kn

Uz sve čudo, avanturu i uzbuđenje koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina, ovo jedinstveno filmsko ostvarenje,  u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i ostale stanovnike Jurskog svijeta.

Novi nastavak fantastičnog serijala, Jurski svijet: Pad Kraljevstva, redatelja J.A. Bayona, donosi nam nove, zapanjujuće vrste, koje su sposobne utjerati strah u kosti kao ni jedne ikada prije.

Zvijezde serijala Chris Pratt i Bryce Dallas Howard ostaju vjerni Jurskom svijetu i u ovom nastavku, a uz njih se vraćaju i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow. Glumačkom dvojcu Pratt i Howard, ovoga se puta pridružuju James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, te Rafe Spall, dok BD Wong i Jeff Goldblum također nastavljaju svoje uloge.

Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad. Ne propustite svjedočiti bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.

IZVORNO IME: Jurassic World: Fallen Kingdom
REDATELJ: J.A. Bayona  |  ŽANR: Akcija, avantura, SF
ULOGE: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Ted Levine, Jeff Goldblum, Toby Jones
TRAJANJE FILMA: 128 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  |


admin Author