PREDSTAVA: Arijana Čulina: “Ajme nama s njima”

SRIJEDA, 19. RUJNA u 20 sati.

GOSTUJE: Arijana Čulina.

Predstava „Ajme nama s njima“ autorice Arijane Čuline (koja je i glavni akter) dolazi u Novsku!

Riječ je o je humorističnoj stand-up predstavi u kojoj se autorica osvrće na brojne situacije iz svakodnevnog života, koje svi uzimaju zdravo za gotovo, ne shvaćajući koliko su apsurdne i smiješne (muško-ženski odnosi, naš odnos prema jeziku i kulturi, glazbiw, politici, stambenom pitanju, turizmu itd.).

Najpoznatija hrvatska plavuša, bez dlake na jeziku, komentirati će dnevne događaje, muško-ženske odnose, političke, te ostale teme iz svakodnevnog života. Ova komedija je, namijenjena svima koji se radije smiju nego tuguju nad apsurdima svakodnevnice!

Arijana Čulina diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Beogradu, a uloge su joj se kretale u rasponu od ozbiljnih drama do lakših kabaretnih i operetnih, poput Male Floramye. Šira javnost ju je zapazila po komičnim nastupima u ulozi Goge Bjondine, lika koji je sama stvorila za potrebe emisije HTV-a Glamour Cafe, dok je u bivšoj zajedničkoj državi briljirala u popularnoj TV-seriji “Đekna još nije umrla, a ka‘ će ne znamo”.

Piše za razne časopise, autorica je nekoliko zapaženih knjiga za djecu, te drama, nastalih na poticaj redatelja Paola Magellia. Za sebe tvrdi da sigurno nije prva stand-up komičarka, ali je zato uvijek stand-by komičarka.

Nakon svojih poznatih komičarskih nastupa i knjiga (Što svaka žena triba znat o onim stvarima, Bolje se rodit bez one stvari nego bez sriće, Za Europu spremni, Kako sam posta faca: Od pizduna do tajkuna, Bluz Guz, Dvi-tri teške drame za umrit od smija …), Arijana je spremila novu, aktualnu porciju duhovitih, hrabrih i provokativnih priča koje se kriju pod nazivom „Ajme nama s njima”.

Ulaz na predstavu se ne naplaćuje i nema rezervacija. Ulaznice je moguće preuzeti na blagajni dvorane na dan predstave. Blagajna je otvorena od 19 do 20 sati na dan predstave.

admin Author