NOĆ KAZALIŠTA: PREDSTAVA: “Po domaću!”

SUBOTA, 17. STUDENI u 19 sati.

GOSTUJE: Kazališna družina Boom!teatar 

Predstava Po domaću! nastala je prema motivima pripovijetki Obiteljska večera i Nenadana smrt dobrog čovjeka, Antuna Šoljana.

Riječ je o autorskom projektu mladih umjetnika i glumaca Marine Pejnović, Katarine Strahinić, Paška Vukasovića i Silvija Mumelaša, koji su ovu predstavu namijenili publici starijoj od šesnaest godina.

Radnja predstave se zapliće slučajnim susretom dvojice kolega sa studija, koji se nastavlja zajedničkom večerom u domu jednoga od njih. Na vidjelo izlaze disfunkcionalnost, strah i apatija njihove generacije koju vrijeme nije umanjilo, već potenciralo. Priča njihove generacije ispričana je vremenskim skokovima kroz koje nas vodi supruga domaćina večere. Ona se pokušava sjetiti uzroka koji ih je doveo do onoga što danas jesu.

Što se između njih dogodilo nije do kraja jasno, ali kada god se sretnu dogodi se nešto prijelomno. Koje uloge im je život dodijelio i zašto je teško pobjeći prošlosti koje je neizrečena, ali sveprisutna, saznajte u ovoj predstavi.

Režiju potpisuje Martina Pejnović, rasvjetu je oblikovao Enis Butković, a glume Katarina Strahinić, Paško Vukasović, Silvio Mumelaš.

 

Ulaz na predstavu se ne naplaćuje i nema rezervacija. Ulaznice je moguće preuzeti na blagajni dvorane na dan predstave. Blagajna je otvorena od 18 do 19 sati na dan predstave.

admin Author