Održana predstava “Zov Divljine”

U srijedu 5.12.2018. godine u 19h Pučko otvoreno učilište Novska organiziralo je još jednu u nizu predstava u gradskom kinu grada Novske.

 

Predstava „Zov Divljine“ imala je svoju premijeru prije tjedan dana, a upravo u našem gradu imali su prvo gostovanje. Predstava prati četiri žene koje odlaze na izlet u duboku šumu, daleko od civilizacije. Šuma ih polako uzima pod svoje, one zaboravljaju na svoje društvene inhibicije i otvaraju se jedna pred drugom kao nikada dosad.

Na kušnju dolaze njihova dugogodišnja prijateljstva i veze s muškarcima koje su ostavili u civilizaciji, i dok ih divljina zove muklim urlicima, one spoznaju da su, usprkos trenju koje narušava njihove odnose, uistinu jedna drugoj najveća potpora. Kada ih izdaju mjehuri od života u koje su se tako toplo učahurile, nastupa njihova istinska divlja priroda. Možda ne trče s vukovima, ali shvate svoju veliku snagu koja je jača od svih životnih nedaća koje vrebaju u svakodnevici i pritom se vraški dobro zabavljaju.

Publika se dobro nasmijala i zabavila, a za to su se pobrinule sjajne glumice Jasna Palić Picukarić, Nina Kaić Madić, Hana Hegedušić te Ines Bojanić koje su na komičan način govorile o ženskim problemima suvremenog doba.

 



 

admin Author