Otvaranje kina nakon privremenog prestanka rada uslijed epidemioloških mjera

Poštovana kino publiko,

Nakon Odluke Stožera civilne zaštite o popuštanju mjera koje se odnose na kino, kazališnu i slične djelatnosti, sa ponovnim redovitim projekcijama krećemo u petak 29. svibnja u 20 sati.

Projekcije će se održavati prema rasporedu koji možete pratiti na našoj web stranici, facebooku te medijima koji prenose naše informacije.

Filmove ćemo prikazivati uobičajenim rasporedom s iznimkom animiranih filmova koji će se prikazivati u 17 sati, kako bi se kino dvorana stigla pripremiti za iduću projekciju u 20 sati.

Svi se moramo pridržavati propisanih epidemioloških preporuka, stoga molimo posjetitelje da prate istaknute informacije na ulazu u kino, te ih se u potpunosti pridržavaju.

Kino Novska, kao i sva ostala kina u RH pa i u svijetu jedno vrijeme će prikazivati filmove koji su već imali svoje premijere, te su prikazivani u kinima ili na drugim platformama. Zbog globalne pandemije obustavljena je prudukcija novih filmova, te su gotovo svi naslovi odgođeni za razdoblje kada 80% dvorana u svijetu bude radilo normalno. Do tada ćemo nastojati prikazivati filmove koje smo zbog rasporeda morali izostaviti u prošlim mjesecima. Čim se situacija u svijetu normalizira, nastavit ćemo sa prikazivanjem novih filmova kao i sva ostala kina. U nadi skorog normaliziranja situacije, očekujemo vas ponovno u kinu.

admin Author