Besplatno nauči kreirati audiovizualne sadržaje

Digitalno doba u kojem se nalazimo nose audiovizualni sadržaji. Kvaliteta u kojoj su napravljeni donosi veći broj pregleda, rast prodaje i u konačnici veću zaradu svima koji se kroz njih izražavaju bilo da se radi o slici, zvuku ili videu. Kroz 500 sati u inkubatoru PISMO powered by A1 i Pučkom otvorenom učilištu Grada Novske može se naučiti kako kreirati upravo takve sadržaje. Edukacija je za polaznika potpuno besplatna jer ju financira sustav vaučera od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ovih dana otvorene su u prijave za sve zainteresirane.

Edukacija traje četiri mjeseca i kroz nju će polaznici naučiti kreirati sadržaje u različite svrhe, izradu videoigara, filmova, glazbe, a sve to koristeći najnoviju tehnologiju koju posjeduje inkubator PISMO. Glazbeni, video i motion-capture studio, fotogrametrijska oprema te oprema za proširenu stvarnost, tehnologija su čije će korištenje polaznici svladati na ovoj edukaciji. „Multimedijalne primjene ove edukacije su široke. Kako bi polaznici usvojili što više znanja koristit ćemo različite softverske alate, primjerice Blender, Mayu, Photoshop i Unreal Engine. Kroz njih stvarat će vlastite likove, okoliš te animacije!“, poručio je tim stručnjaka iz Novske koji je razvio ovu edukaciju.

Obrazovanje putem sustava vaučera je trenutno jako popularno. Ovu edukaciju putem ovakvog oblika dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih mogu koristiti nezaposlene i zaposlene osobe bez obzira koju su srednju školu završile. Prihvatljivi su kandidati sa završenom bilo kojom trogodišnjom i četverogodišnjom srednjom školom. Ponudu zatražite  „Kroz sustav e-građana posjetite stranicu vauceri.hzz.hr, pronađite naš program i označite ga, plaćanje ide putem sustava i polaznika ništa ne košta, a mi vas obavijestimo o početku nastave!“, objasnili su organizatori koji trenutno provode edukaciju objektno orijentiranog programiranja za rad u programu Unreal Engine 5 financiranu sustavom vaučera.

Više informacija o ovom obrazovnom programu saznajte klikom na link: https://vauceri.hzz.hr/katalog-vjestina/programi/kreiranje-audiovizualnih-sadrzaja-u-izradi-videoigara/

admin Author