FILM: Čovjek iz sjene

SUBOTA, 2. VELJAČE: 20 sati.
NEDJELJA, 3. VELJAČE: 20 sati.

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 15

SADRŽAJ FILMA:

Film prati priču o Dicku Cheneyju – washingtonskom birokratu koji je potiho postao jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu i potpredsjednik u vladi Georgea W. Busha.

Dicka Cheneya glumi Christian Bale, njegovu suprugu Amy Adams, Georgea W. Busha Sam Rockwell, a uz njih ćemo još gledati Stevea Carrella, Jesseja Plemonsa, Alison Pill, Lily Rabe, Tylera Perryja i Justina Kirka.

IZVORNO IME: Vice
REDATELJ: Adam McKay | ŽANR: Biografija, drama
ULOGE: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell
TRAJANJE FILMA: 132 minuta | GODINA: 2019 | DRŽAVA: SAD |

ANIMIRANI: Kako izdresirati zmaja 3

SUBOTA, 2. VELJAČE: 18 sati.
NEDJELJA, 3. VELJAČE: 18 sati.

CIJENA: 20kn
ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
DOBNA PREPORUKA:

SADRŽAJ FILMA:

Studiju DreamWorks Animation donosi nam novu iznenađujuću priču o odrastanju, pronalaženju hrabrosti da se suoče s nepoznatim …

Sve je počelo kao nevjerojatno prijateljstvo između adolescentskog Vikinga i strašnog zmaja Noćni bijes, I razvilo se u epsku avanturu koja se proteže u njihovim životima. Dobrodošli u najzabavnije poglavlje jedne od najdražih animiranih franšiza u povijesti filma: Kako izdresirati zmaja: skriveni svijet.

Sada vladar Berka uz Astrid, Štucko je stvorio veličanstvenu kaotičnu utopiju zmajeva. Kada se Štucko i Bezubica iznenada susreću sa ženskom vrstom noćnog bijesa, moraju napustiti jedinstveni dom kojeg su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina vikinga vjeruje da je samo mit.

Kako se otkriju njihove prave sudbine, zmaj i jahač će se boriti zajedno na samom kraju Zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je ikad u životu stalo.

IZVORNO IME: How to Train Your Dragon: The Hidden World
REDATELJ: Dean DeBlois | ŽANR: Epska animirana avantura
ULOGE: Mitja Smiljanić, Mia Krajcar, Frano Mašković, Kristijan Potočki, Ozren Grabarić. Goran Grgić
TRAJANJE FILMA: 104 minuta | GODINA: 2019 | DRŽAVA: SAD |