Rat u kući (War with Grandpa)

PRETPRODAJA: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 15 SATI

PETAK, 18. RUJNA: 20 sati
SUBOTA, 19. RUJNA : 20 sati
NEDJELJA, 20. RUJNA: 20 sati

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA:

NAPOMENA: Molimo Vas prilikom boravka u kinu pridržavajte se epidemioloških preporuka.

SADRŽAJ FILMA:

Desetogodišnji Peter oduševljen je viješću da se njegov djed doseljava k njemu, no, njegovom uzbuđenju dolazi kraj kada shvati da se od njega očekuje da djedu prepusti svoju sobu, dok bi on trebao noćiti na jezivom tavanu.

Iako jako voli svog djeda, Peter želi svoju sobu nazad i ne preostaje mu ništa drugo nego objaviti rat. Udružuje se s prijateljima te zajedno kuju opake planove protiv djeda, kako bi ga natjerali da preda sobu. Ipak, krv nije voda, a uskoro postaje jasno da je Peter svoju tvrdoglavost i borbene gene naslijedio, pogađate, od djeda! Prava zabava za publiku tek počinje kada se djed se ne želi predati već odlučuje suprotstaviti se malim urotnicima, smišljajući osvetu.

Ova fantastična obiteljska komedija, redatelja Tima Hilla, s neponovljivim Robert De Nirom u glavnoj ulozi djeda, obećavajuće je filmsko štivo za sve generacije koje nikako ne smijete propustiti!

IZVORNO IME: War with Grandpa
REDATELJ: Tim Hill | ŽANR: komedija
ULOGE: Robert De Niro, Christopher Walken, Uma Thurman
TRAJANJE FILMA: 98 minuta | GODINA: 2020 | DRŽAVA: SAD |

Scooby Doo! (Scoob!)

PRETPRODAJA: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 15 SATI

SUBOTA, 19. RUJNA: 18 sati
NEDJELJA, 20. RUJNA: 18 sati

CIJENA: 20kn
ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
DOBNA PREPORUKA:

NAPOMENA: Molimo Vas prilikom boravka u kinu pridržavajte se epidemioloških preporuka.

SADRŽAJ:

Prva animirana, cjelovečernja zabava o najpoznatijem psu na svijetu od sada na velikom ekranu!

U filmu ćemo saznati mnoge tajne i činjenice o omiljenoj ekipi koja već desetljećima rješava najsloženije misterije i zadatke. Kako su se Scooby i Shaggy sreli, kako se dvojac potom upoznao s mladim detektivima Fredom, Velmom i Daphne te kako su dospjeli do svog prvog slučaja.

Danas, nakon stotinu riješenih slučajeva, Scooby i njegova ekipa suočavaju se sa svojom najvećom i najizazovnijom misterijom ikada: opakim planom da pas duh Cerberus zavlada svijetom! Dok se svi oni utrkuju kako bi zaustavili apokalipsu pasa, Scoobijevi prijatelji otkrivaju njegovu tajnu ostavštinu i epsku sudbinu koja je veća od bilo čega što su mogli zamisliti…

IZVORNO IME: Scoob!
REDATELJ: Tony Cervone | ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 93 minuta | GODINA: 2020 | DRŽAVA: SAD |