Duša / Soul

SUBOTA, 9. SIJEČNJA: 18 sati
NEDJELJA, 10. SIJEČNJA: 18 sati

CIJENA: 20kn
ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
BROJ GLEDATELJA JE OGRANIČEN NA 40

Nova animacija Pixar Animation studija u režiji Petea Doctera, dobitnika nagrade Oscar® za “Izvrnuto obrnuto“ i “Nebesa“.
U središtu priče je Joe, učitelj glazbenog u osnovnoj školi, koji sanja postati jazz glazbenik. Uoči velikog nastupa koji bi mu mogao donijeti željenu karijeru Joe doživi nesreću zbog koje mu se duša odvoji od tijela. Joeova se duša želi i treba vratiti u svoj život, a na tom putu će mu pomoći tajanstveni lik „22”.

IZVORNO IME: Soul
REDATELJ: Pete Docter, Kemp Powers | ŽANR: animirani
ULOGE: Filip Juričić, Judita Franković Brdar, Dražen Čuček, Ksenija Prohaska, Irena Tereza Prpić, Igor Mešin, Branka Cvitković, Roko Sikavica, Dean Kotiga, Mirta Zečević
TRAJANJE FILMA: 107 minuta | GODINA: 2020 | DRŽAVA: SAD |

Wonder Woman 1984

NEDJELJA, 3. SIJEČNJA: 20 sati

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 12
BROJ GLEDATELJA JE OGRANIČEN NA 40

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC kino hita iz 2017. godine koji je postao akcijski film s najvećom zaradom u povijesti koji je režirala žena. I ovaj je film režirala Patty Jenkins.

Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog stoljeća.
Ovaj film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno novo utjelovljenje Wonder Woman.

IZVORNO IME: Wonder Woman 1984
REDATELJ: Patty Jenkins | ŽANR: akcija, avantura
ULOGE: Gal Gadot, Pedro Pascal, Chris Pine, Kristen Wiig
TRAJANJE FILMA: 151 minuta | GODINA: 2020 | DRŽAVA: SAD |

Kako se riješiti Djeda Mraza / Fatman

PETAK, 8. SIJEČNJA: 20 sati
SUBOTA, 9. SIJEČNJA : 20 sati
NEDJELJA, 10. SIJEČNJA: 20 sati

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 15
BROJ GLEDATELJA JE OGRANIČEN NA 40

Kako bi spasio svoj posao koji je u zabrinjavajućem padu, Chris Cringle, poznat i kao Djed Mraz, prisiljen je na partnerstvo s američkom vojskom. Pogoršavajući stvari, Cringle se uplete u smrtonosnu bitku protiv visoko kvalificiranog atentatora, kojeg je unajmio razmaženi 12-godišnjak nakon što je u čarapu dobio komad ugljena…

IZVORNO IME: Fatman
REDATELJ: Eshom Nelms, Ian Nelms | ŽANR: akcijska komedija
ULOGE: Mel Gibson, Walton Goggins, Marianne Jean-Baptiste
TRAJANJE FILMA: 100 minuta | GODINA: 2020 | DRŽAVA: SAD |

Grinč / The Grinch

SUBOTA, 19. PROSINCA: 18 sati
NEDJELJA, 20. PROSINCA: 18 sati

CIJENA: 20kn
ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
REPRIZNI PROGRAM

NAPOMENA: Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani, ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji svaki radni dan od 8-15 sati u uredima POU Novska.

SADRŽAJ FILMA:

Omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božič u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!”

Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no, umjesto da on ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i bladganski duh mlade djevojčice preoteti će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere.

IZVORNO IME: The Grinch
REDATELJ: Yarrow Cheney, Scott Mosier | ŽANR: Animirani, komedija, obiteljski
ULOGE: Krešimir Mikić, Vanna Senjak, Janko Volarić Popović, Dijana Vidušin, Noa Zelenko, Ervin Baučić, Ksenija Marinković
TRAJANJE FILMA: 90 minuta | GODINA: 2018 | DRŽAVA: Kina, SAD |

Čestit Božić i sretnu novu godinu

Poštovana kino publiko,

Kino Novska odlazi na kratke praznike, vidimo se uskoro sa novim filmskim hitovima. Sa redovnim projekcijama nastavljamo od subote 2. siječnja 2021. godine. Želimo Vam Čestit Božić i sretnu novu godinu.

Last Christmas

PETAK, 11. PROSINCA: 20 sati
SUBOTA, 12. PROSINCA : 20 sati
NEDJELJA, 13. PROSINCA: 20 sati

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 15

REPRIZNI PROGRAM

Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u Last Christmasu, romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta ćuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

IZVORNO IME: Last ChristmasREDATELJ: Paul Feig | ŽANR: romantična komedijaULOGE: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle YeohTRAJANJE FILMA: 102 minuta | GODINA: 2019 | DRŽAVA: SAD