Opera oduševila, solisti na bis zapjevali „ U boj u boj“

Po prvi put opera u Novskoj, poznate arije u odličnom koncertu  i izvođenju opernih pjevača Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba.

Najbolje od najboljeg, program velikana klasične glazbe, od  Mozarta, Beethovena, Puccinija, Biseta, Verdija, Ofenbacha, Rossinija i na kraju ponovno vječni Verdi, i jedna od najčešći i najomiljeniji arija iz Nabucca. I kao dodatak na bis Ivan Plemeniti Zajc, arija  „U boj, u boj“ iz opere “Nikola Šubić Zrinski”.

Odličan koncert za sve koje vole operu, prepoznatljiv repertoar i za one koji nemaju često prigodu poslušati ovakve koncerte. Najpoznatije arije u izvedbi solista Miljenke Grđen, sopran, Branke Sekulić Ćopo, mezzosopran,  Alena Ruška, bariton, Ivice Trubića, bas i Nikše Radovanovića, tenor uz glasovirsku pratnju Danijele Petrić

Koncert „Opera u gostima“ uz zahvalu na organizaciji Hrvatskom kulturnom klubu Zagreb, uz sufinanciranje Grada Zagreba i realizaciji Pučkog otvorenog učilišta Novska kao i Damiru Matkoviću, predsjedniku Hrvatske zajednice pučkih otvorenih učilišta.

admin Author