Ni na nebu ni na zemlji

27. i 28. ožujka u 20 sati

Duhovita i romantična drama u kojoj Ryan (George Clooney) radi kao ‘anđeo smrti’ kojeg zapošljavaju da otpušta ljude, a on samo – skuplja nagradne milje!

Ryan Bingham (George Clooney) je tipični poslovni čovjek koji putuje zrakoplovom od grada do grada, a njegov je posao otpuštanje ljudi. Svoj život Ryan provodi u američkim zračnim lukama, hotelima i iznajmljenim automobilima. Sve što njemu treba stane u jednu putnu torbu na kotačićima. On je elitni korisnik svakog putničkog programa koji nagrađuje svoje korisnike i nadomak je postizanju svog životnog cilja – dosegnuti broj od 10 milijuna nagradnih milja. Međutim, u Ryanovu životu ne postoji ništa uz što je zaista vezan.

Kada njegovo zanimanje pobudi simpatična suputnica (Vera Farniga), Ryanov ga šef (Jason Bateman) pod utjecajem mlade i nadobudne stručnjakinje (Anna Kendrick) obavještava da je došao kraj njegovim putovanjima. Suočen s mogućnošću trajnog ‘prizemljenja’ koje istovremeno djeluje i zastrašujuće i privlačno, Ryan počinje razmišljati o tome kako bi stvarno bilo imati dom…

.

.

Originalni naslov: Up in the Air
Žanr:
drama, romansa, crna komedija
Trajanje:
109′
Godina izdanja:
2009.
Zemlja:
SAD
Izdavač/Distributer:
Paramount Pictures
Uloge:
George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Danny McBride
Režija:
Jason Reitman
Scenarij:
Jason Reitman, Sheldon Turner
Producent/i:
Tom Pollock, Joe Medjuck, Ted Griffin

(izvor: filmski.hr)

admin Author