Nevolje u raju

16. i 17. siječnja u 20 sati

nevoljeurajuČetiri para odlaze na odmor u luksuzni otočni raj, ali zauzvrat moraju odraditi bračne terapije koje će ih uvaliti u razne nevolje.

Nakon osam naizgled presretnih godina zajedno, Jason (Jason Bateman) i Cynthia (Kristen Bell) nalaze se na raskrižju. Ovaj nekoć sretan par šokira svoje najbolje prijatelje kada objave da razmišljaju o razvodu. Kako bi spasili svoj brak, odlučuju poduzeti još jedan korak. Jason i Cynthia su otkrili Rajsko ljetovalište, tropski otok u južnom Pacifiku specijaliziran za terapiju parova.

Međutim, to si mogu priuštiti jedino ako odaberu paket ‘Pelikan’, grupni paket Rajskog ljetovališta. Stoga, da bi uštedjeli troškove sa sobom zovu i nekoliko svojih prijatelja koji također žive u parovima (Vince Vaughn i Malin Akerman, Jon Favreau i Kristin Davis, Faizon Love i Kali Hawk) i objašnjavaju im da oni ne trebaju sudjelovati u grupnim terapijama.

Ali, društvo otkriva da SVI parovi moraju sudjelovati u neobičnim terapijskim tehnikama slavnoga ‘Šaptača parovima’ – monsieura Marcela (Jean Reno). Ili svi, ili nitko. A ako nitko ne bude sudjelovao, svi će morati ići kući. Ono što su svi zamislili kao pravi odmor u raju uskoro će se pretvoriti u niz smiješnih, ali i zabrinjavajućih situacija za sve…

Originalni naslov: Couples Retreat
Žanr:
komedija, romansa
Trajanje:
113′
Godina izdanja:
2009.
Zemlja:
SAD
Izdavač/Distributer:
Universal Pictures
Uloge:
Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau, Faizon Love, Kristin Davis
Režija:
Peter Billingsley
Scenarij:
Dana Fox, Vince Vaughn, Jon Favreau
Producent/i:
Victoria Vaughn (II), Guy Riedel, Vince Vaughn

(izvor: filmski.hr)

admin Author