FILM: Iza sna

PONEDJELJAK, 15. prosinca: 11 sati i 14 sati.

CIJENA: 10kn.

Tihi (Borko Perić) prolazi kroz osobnu krizu, nezadovoljan vlastitim životom sa suprugom Lanom (Ana Vučak). U želji za promjenom, Tihi u isprepletenim, usko povezanim pričama, prolazi kroz dvije krajnosti.

U najnižoj pobudi za brzom zaradom, odlazi u nodni provod s prijateljem Pavlom (Dušan Bućan). Pavle je kvartovska faca, okružen lijepim djevojkama i poznat po mutnim poslovima, a Tihi želi s njim udi u “poslovni” dogovor – pljačku kojom de brzo dodi do velike količine novca. Pavle u tim poslovima ima iskustva, no nikada ne razmišlja dugoročno, ved se prepušta trenutnoj situaciji. Traži da ga Tihi prati bez ikakvih pitanja i na neki način upoznaje ga s okrutnošdu života.

Kroz nodnu vožnju gradom paralelno se ispreplide Tihina želja da talentom postigne nešto u životu, jer želi iskoristiti svoju ljubav prema glazbi. Zato Tihi odlučno upada u ured glazbenom producentu Sanjinu (Krunoslav Belko) koji ga prima pod svoje i uvodi u svijet glazbe.

Tihina karijera ovisi o koncertu za kojeg se nervozno priprema, a pritom se mora nositi s teretom šou biznisa. Istovremeno, pod utjecajem novostečene slave, ne primjeduje kako se odnos s Lanom sve više pogoršava.

After the Dream

Žanr: Drama
Godina: 2014
Redatelj: Igor Filipovic-Fila
Glavne uloge: Dusan Bucan, Borko Peric, Karmen Suncana Lovric
Trajanje: 01:13:00

admin Author