Topla priča o odnosu majke i kćeri u „Sladoledu“

Sinoć na pozornici Dvorane kina POU Novska, u ulozi majke Mladena Gavran i ulozi njena kćeri, Ana Vlenica, kroz predstavu „Sladoled“ transformirale su svoje likove u životnoj priči ispunjenoj toplinom uzajamnih i odnosa prema muškarcima. Iznimna interpretacija  likova, posebno uređena scena odigravanja radnje  i sjajne reakcije publike koja dobo prepoznaje  odlično kazališno ostvarenja.

Ova neobična komediji proistekla je iz pera Mire Gavrana, hrvatskog kazališnog pisca čija su  djela među najizvođenijima na domaćoj sceni, a predvedena su i na mnogobrojne svjetske jezike.

Predstave „Teatra Gavran“ uvijek su rado gledane u Novskoj i novljanska kazališna publika uvijek se u velikom broju odaziva na svako novo izvođenje u Dvorani POU Novska. Ranije je već mogla vidjeti „Hotel Babilon“, „Pacijent doktora Freuda“, „Noć bogova“, Pandorina kutijica“….iz produkcije ove kazališne kuće.

Najnovije djelo Mire Gavrana i  Teatra Gavran je „Pivo“, a  redateljica je Helena Buljan, novljanska publika mogla bi vidjeti početkom slijedeće kazališne sezone.

A slijedeću,  „Mobitel“ u izvođenju Kazališta „Moruzgva“ gledati će u lipnju. Uživati u igranju, Nataše Dorčić, Ecije Ojdanić, Dade Ćosića i Ive Babić, a za dobru komunikaciju pobrinuo se redatelj predstave, Krešimir Dolenčić.

Predstava je na repertoaru u ponedjeljak, 8. lipnja s početkom u 20 sati. Kao i za prethodne i na ovu predstavu ulaz je slobodan. Poštovana publiku ulaznice za „Mobitel“ može osigurati tjedan dana prije igranja predstave.

admin Author