Noć i dan

18. i 19. rujna u 20 sati.

Akcijskoj komediji o tajnom agentu Royu (Tom Cruise) koji preokreće život običnoj djevojci June (Cameron Diaz) i uvlači ju u avanturu punu opasnosti.

Vratolomnom brzinom tajni agent Roy Miller (Tom Cruise) preokreće naoko običan život June Haven (Cameron Diaz) naglavačke. June se ukrcala na avion u Kanzasu i počela čavrljati s šarmantnim i tajanstvenim suputnikom Royem. No, ubrzo se sve promijenilo. Odjednom se avion srušio i nitko od putnika niti članova posade nije preživio.

Istog trenutka June biva uvučena u potjeru diljem svijeta – izbjegava metke u Bostonu, skače s krova na krov u Austriji i bježi pred bikovima u Sevilli – sve u društvu potencijalno dvoličnog, nestabilnog, ali vrlo privlačnog tajnog agenta. Avantura u kojoj su u pitanju život ili smrt natjerat će ovo dvoje ljudi iz dva različita svijeta na ono što su dugo izbjegavali – da daju povjerenje. U tom će se trenutku sve promijeniti – iznimno sposobnog tajnog agenta savladat će ljubav, a obična žena shvatit će da je sposobna učiniti najnevjerojatnije stvari.

Originalni naslov: Knight and Day
Žanr:
akcija, komedija, romansa
Trajanje:
109′
Godina izdanja:
2010.
Zemlja:
SAD
Izdavač/Distributer:
New Regency Pictures
Uloge:
Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Paul Dano, Maggie Grace
Režija:
James Mangold
Scenarij:
Patrick O’Neill
Producent/i:
Todd Garner, Cathy Konrad, Steve Pink, Joe Roth

(izvor: filmski.hr)


REZERVIRAJ ULAZNICU

admin Author