Mjesto usijanja


SUBOTA: 13. KOLOVOZA: 20 sati
NEDJELJA: 14. KOLOVOZA: 20 sati

CIJENA: 25kn
DOBNA PREPORUKA: 15
REZERVACIJE

Mjesto usijanja
Mjesto usijanja

Film prati Wallacea Reeda, bivšeg veterana Odjela za protueksplozijsku zaštitu koji juri u gradski park u kojem je upravo eksplodirala bomba, stvarajući masovnu paniku. U obližnjoj se zgradi  nalazi superhaker Orlando. Sjedi na eksplozivnoj napravi postavljenoj ispod stolice, dovoljno velikoj da raznese cijelu poslovnu zgradu. Ustajanje bi je aktiviralo, a sat otkucava.

Upute dobiva od nepoznatog glasa putem telefona, i biva prisiljen prebaciti milijune dolara sa računa hedge fondova za koje je plaćen da ih štiti. Bombe su svuda oko njega, držeći policiju podalje. Glas s druge strane pojačava pritisak dok na teren stižu S.W.A.T. snajperisti i policija, koji vjeruju da je Orlando terorist.

Velika količina eksploziva koja dovodi milijune ljudi u opasnost je skrivena po cijelom gradu, a Reed i Orlando moraju raditi zajedno kako bi nadmudrili zločinački plan i probali spasiti stvar.

Mel Gibson, veliki američki glumac, redatelj i producent, dvostruki dobitnik Oscara, vraća se ulozi junaka u novom napetom trileru redatelja James Cullena Bressacka.

IZVORNO IME: Hot Seat
REDATELJ: James Cullen Bressack  |  ŽANR: triler
ULOGE: Mel Gibson, Sam Asghari, Shannen Doherty, Kevin Dillon
TRAJANJE FILMA: 99 min  |  GODINA: 2022  |  DRŽAVA: SAD  |

admin Author