Mačak u čizmama: Posljednja želja


SUBOTA: 10. PROSINCA: 18 sati
NEDJELJA: 11. PROSINCA: 18 sati
NEDJELJA: 18. PROSINCA: 18 sati

CIJENA: 25kn / 3,32 EUR
FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 7,53450 kn

ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
REZERVACIJE

Mačak u čizmama: Posljednja želja

Ove godine vraća se svima omiljena mačka koja voli mlijeko, prevrtljiva je i prkosi strahu.

Po prvi put u više od desetljeća, DreamWorks Animation predstavlja novu pustolovinu u Shrekovom svemiru dok odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriva da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje sigurnosti uzeli danak.

Mačak je spalio osam od njegovih devet života, iako je usput izgubio broj. Vraćanje tih života poslat će Mačka u čizmama na njegovu najveću potragu dosad – na epsko putovanje u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote.

Sa samo jednim preostalim životom, Mačak će se morati poniziti i zatražiti pomoć od svoje bivše partnerice i neprijateljice: zanosne Kitty meke šape.

Njihovoj potrazi pridružit će se i brbljavi i veseli Pas. Zajedno će naš herojski trio morati ostati korak ispred Zlatokose i zločinačke obitelji Tri medvjeda, Jacka Hornera te zastrašujućeg vuka.

Originalni naslov: Puss in Boots: The Last Wish
Dužina filma: 101 minuta(e)
Država/Godina: USA/2022
Žanr: animirani, komedija, avantura
Glumci: Ervin Baučić, Iskra Jirsak, Nikola Nedić, Dražen Bratulić, Mirela Videk Hranjec, Jan Kerekeš, Jadranka Krajina, Robert Ugrina, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić
Redatelj: Joel Crawford, Januel Mercado
Distribucija: Editus d.o.o.

admin Author