Gulliverov povratak


SUBOTA: 28. LISTOPADA: 18 sati
NEDJELJA: 29. LISTOPADA: 18 sati

CIJENA: 3,50 EUR (26,37kn Fiksni tečaj konverzije 7,53450)

ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
REZERVACIJE

Gulliverov povratak

Gulliverov povratak se temelji na ideji ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog i njegovom idealu: da glavni lik iz klasika Jonathana Swifta nije div po veličini, već div po srcu i hrabrosti. U kontekstu trenutnih zbivanja, ova priča o maloj zemlji Liliput kojoj prijeti invazija moćne vojske dobiva novi značaj.

U filmu, svjetski putnik i avanturist Gulliver pozvan je da se vrati u Lilliput, grad koji je prethodno spasio od neprijateljske flote susjedne i neprijateljske zemlje Blefuscu. Kad stigne, zatiče samo nezadovoljstvo, paniku i očajnu gomilu, jer je kralj Lilliputa svoj narod uvjerio da se vraća legendarni div Gulliver. Umjesto toga, oni otkrivaju običnog čovjeka, dok je cijeli grad bio spreman i gradio smještaj kako bi dočekao diva. Razočaran, kralj naređuje Gulliverovo pogubljenje. U međuvremenu, nepobjediva armada Blefuscua stiže pred grad i ponovno prijeti.

Originalni naslov: Gulliver Returns
Dužina filma: 90 minuta(e)
Država/Godina: CYP, UKR/2021
Žanr: animirani, avantura, obiteljski
Glumci: Ivan Colarić, Matko Knešaurek, Tara Thaller. Ervin Baučić, Robert Ugrina, Ivan Mokrović, Ronald Žlabur, Adnan Prohić, Daniel Dizdar
Redatelj: Ilya Maksimov
Distribucija: Duplicato Media d.o.o.

admin Author