Opasne djevojke


SUBOTA: 10. VELJAČE: 20 sati
NEDJELJA: 11. VELJAČE: 20 sati


CIJENA: 3,50 EUR

DOBNA PREPORUKA: 12+
REZERVACIJE

Nova verzija teen komedije scenaristice Tine Fey stiže na velika platna, ovog puta u glazbenom izdanju. Jedan od najgledanijih filmova s početka 21. stoljeća, i na gotovo svakoj must-watch listi, vraća se u novom izdanju, a pokoju glumicu ćete prepoznati, kao i neke od najpoznatijih trenutaka.

Nova učenica Cady Heron (Angourie Rice) došla je na vrh društvenog hranidbenog lanca njezine škole priključujući se elitnoj grupi popularnih djevojaka koje svi nazivaju Plastike.

Predvodnica grupe je kraljica škole Regina George (Reneé Rapp), a s njom se druže njene sljedbenice Gretchen (Bebe Wood) i Karen (Avantika). Međutim, kada Cady napravi veliki korak zaljubivši se u Regininog bivšeg dečka, Aarona Samuelsa (Christopher Briney), nađe se na meti Regine. Dok Cady ostvaruje svoj dijaboličan plan koji će uništiti Reginu uz pomoć svojih izopćenih prijatelja Janis (Auli’i Cravalho) i Damiana (Jaquel Spivey), mora naučiti kako ostati vjerna sebi dok se kreće najokrutnijom okolinom ikad: srednjom školom.

Nakon 20 godina ponovno se vraćamo u North Shore High.
Originalni naslov: Mean Girls
Dužina filma: 112 minuta(e)
Država/Godina: USA/2024
Žanr: komedija, glazbeni
Glumci: Angourie Rice, Reneé Rapp, Auli’i Cravalho, Jaquel Spivey, Avantika, Bebe Wood
Redatelj: Samantha Jayne, Arturo Perez Jr.
Distribucija: Blitz doo

admin Author