Predstavljanje Škole Pop Rocka u Hoodoo baru


U petak 10. svibnja 2024. godine polaznici Škole Pop Rocka u Novskoj su održali svoj prvi mini koncert u Hoodoo Baru u Novskoj. Sada već četvrtu godinu zaredom Pučko otvoreno učilište Novska provodi neformalni program glazbene edukacije u kojemu polaznici imaju priliku naučiti svirati gitaru, bas gitaru i bubnjeve.

Kao dio edukacije koja traje 30 sati polaznici imaju priliku pokazati svoje znanje na dva javna nastupa, od kojih je jedan već održan u Hoodoo baru, dok će drugi biti održan na kraju edukacije u kino dvorani na velikoj pozornici.  I ove godine su polaznici nakon relativno kratke edukacije pokazali zavidno znanje i predstavili školu na najbolji način.

Znanje koje su stekli plod je vježbe s mentorima Fabianom Adžamom i Sašom Babićem, koji su bili zadovoljni viđenim, kao i brojni gosti koji su došli na koncert i predstavljanje škole.

Kao dio koncerta, voditelj škole Dominik Mitrović, predstavio je kratko školu, planove i osnovne informacije koje će zanimati buduće polaznike.  Zainteresirani budući polaznici moći će još jednom vidjeti naše polaznike na završnom koncertu u kino dvorani sredinom lipnja 2024. godine, a početak nove generacije Škole Pop Rocka može se očekivati početkom listopada 2024. godine.

Prijave za školu će biti otvorene od lipnja do popunjavanja grupe.

Kako je bilo na koncertu i predstavljanju škole možete vidjeti na slikama..

admin Author