Twister 2


SUBOTA: 20. SRPNJA: 20 sati
NEDJELJA: 21. SRPNJA: 20 sati

CIJENA: 3,50 EUR

DOBNA PREPORUKA: 12+
REZERVACIJE

Od producenata uspješnih franšiza Jurassic, Bourne i Indiana Jones dolazi novo poglavlje blockbustera iz 1996. U filmu glume za Zlatni globus nominirana Daisy Edgar-Jones i Glen Powell, koji predvode novu generaciju lovaca na oluje.

Edgar-Jones glumi Kate Cooper, bivšu lovkinju na oluje koju je tijekom studija progonio razorni susret s tornadom, a sada oluje proučava na sigurnom, preko zaslona ekrana u New Yorku. Njezin prijatelj Javi (Anthony Ramos) namami je na otvoreno kako bi testirali revolucionarni novi sustav praćenja.

Tamo joj se putevi susreću s Tylerom Owensom (Powell), šarmantnom i bezobzirnom superzvijezdom društvenih medija koji sa svojom razuzdanom ekipom uživa u objavljivanju avantura u lovu na oluje, što opasnije to bolje.

Kako se sezona oluja pojačava, oslobađaju se dotad neviđeni, zastrašujući fenomeni, a Kate, Tyler i njihovi konkurentski timovi nađu se u borbi života točno na stazama višestrukih olujnih sustava koji se skupljaju iznad središnje Oklahome.

Originalni naslov: Twisters
Trajanje: 2h 2m
Glumci: Maura Tierney, Sasha Lane, Kiernan Shipka, Anthony Ramos, Nik Dodani, Brandon Perea, Daisy Edgar-Jones, Daryl McCormack, Glen Powell, David Corenswet, Tunde Adebimpe, Katy M. O’Brian, Harry Hadden-Paton
Redatelj: Lee Isaac Chung
Distribucija: Blitz

admin Author