Informacije o mogućnostima sufinanciranja školarine iz Minist. gospodarstva

Obavijest za sve polaznike obrazovnih programa u Pučkom otvorenom učilištu Novska, te sve polaznike koji su završili školovanje u Učilištu u 2010. godini i sve one koji se planiraju upisati u sljedećoj šk. godini:

U četvrtak, 26. svibnja 2011. godine u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu Novska, održat će se prezentacija mjera Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva prema kojima će se moći sufinancirati dio školarine u iznosu od 70% za polaznike programa POU Novska. Gost na prezentaciji će biti stručni suradnik u Ministarstvu gospodarstva, koji će svim zainteresiranim dati informaciju o mogućostima sufinanciranja školovanja, prekvalifikacija i doškolovanja odraslih. Pozivaju se svi polaznici koji su završili školovanje u 2010. godini, jer postoji mogućnost sufinanciranja kroz povrat sredstava za školarinu od strane Ministarstva gospodarstva.

Pozivaju se svi sadašnji polaznici: komercijalisti, prodavači, kuhari i konobari, i budući zainteresirani polaznici da dođu u kino dvoranu u četvrtak, 26. svibnja u 18 sati, jer će sigurno dobiti korisne i vrijedne informacije.

Dodatne informacije možete vidjeti na stranicama ministarstva. (PROJEKT – DOKVALIFIKACIJE I PREKVALIFIKACIJE U OBRTNIŠTVU)

Ravnatelj
Mario Čelan, dipl. ing.

admin Author