Vitez tame: Povratak

6. i 7. listopada u 20 sati.

Zadnji film Nolanove trilogije u kojem se ostarjeli Batman (Christian Bale) mora suočiti s opakim Baneom (Tom Hardy) i zagonetnom Catwoman (Anne Hathaway), a baš je krenuo – u mirovinu!

Prošlo je osam godina otkad je Batman nestao i od heroja postao bjeguncem. Preuzevši odgovornost za smrt Harveyja Denta, Vitez tame žrtvovao je sve što je trebalo služiti većem dobru.

Neko je vrijeme ta laž funkcionirala i kriminal je u Gotham Cityu skršen antikriminalističkim zakonom zahvaljujući kojem su kriminalci završili u zatvoru ili su protjerani iz Gothama.

No, sve će se promijeniti dolakom lukavog lopova s nepoznatim planom. Međutim, daleko je opasnija pojava Banea, maskiranog terorista čiji će nemilosrdni plan istjerati Brucea iz egzila.

Batman mu se možda neće uspjeti suprotstaviti – nakon osam godina izbivanja, on je stariji i njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli, a negativac nikada nije bio brutalniji…

The Dark Knight Rises (2012.)
Warner Bros. Pictures / Blitz film&video
165′ akcija, krimi, drama, triler
Režija: Christopher Nolan
Uloge: Christian Bale, Tom Hardy, Michael Caine, Gary Oldman, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Liam Neeson, Morgan Freeman, Marion Cotillard
Scenario: Christopher Nolan, Jonathan Nolan
Producent/i: Christopher Nolan, Charles Roven, Emma Thomas
Zemlja:  SAD
(info: filmski.hr)

REZERVIRAJ ULAZNICU

admin Author