“Dani europskog filma vode Vas u Bruxelles” – izvučena dobitnica iz Novske

Izvučeni su dobitnici nagradnih igara održanih na Danima europskog filma.

U Informacijskom centru Europske unije, 21. svibnja je slučajnim odabirom putem računala izvučena dobitnica nagradne igre „Dani europskog filma vode Vas u Bruxelles!“.  Dobitnica je Nikolina Horvat (28) iz Novske. Nagradna se igra odvijala u sklopu Dana europskog filma,  gdje su posjetitelji kina u Zagrebu, Dubrovniku, Puli, Splitu, Novskoj i Rijeci ispunjavali prijavne listiće. U nagradnoj igri sudjelovalo je više od 2100 posjetitelja.

Čestitamo Nikolini Horvat!

Podsjećamo da su se u organizaciji Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj i Kulturnog kluba od 3. do 11. svibnja 2013. godine u Dubrovniku, Novskoj, Puli, Rijeci, Splitu i Zagrebu održavali Dani europskog filma. Program se ostvaruje u suradnji s Austrijskim kulturnim forumom, Francuskim institutom i Talijanskim institutom za kulturu u Zagrebu i veleposlanstvima Kraljevine Danske i Kraljevine Nizozemske u Republici Hrvatskoj te uz potporu: Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Grada Zagreba i Hrvatskog audiovizualnog centra.

U sklopu Dana europskog filma prikazivani su filmovi: Najljepša je zemlja moja (Njemačka, Hrvatska, Srbija), Banda iz Ossa (Nizozemska), Imena ljubavi (Francuska), Piazza Fontana: Zavjera u Italiji (Italija), Nikad nije kasno za ljubav (Austrija), U sjeni (Češka, Slovačka, Poljska) i Submarino (Danska).

admin Author