PREDSTAVA: Glumice & to

PONEDJELJAK, 16. prosinca 2013.  u 20 sati.
ULAZ JE SLOBODAN.

Nezaposlene, mlade i pune entuzijazma, četiri glumice odlučile su preuzeti stvari u svoje ruke! Bilo im je dosta čekanja da ih netko primijeti, zavoli, zaposli, proglasi mladim nadama ili nešto treće. Zato su odlučile napraviti predstavu.
Za to su školovane!
I to ne bilo kakvu predstavu! Bit će to duhovita uspješnica o njima samima, o sjaju i bijedi glumačkoga posla, o nepodnošljivoj težini mladog života.
Budimo realni, odlučile su napraviti hit!

Međutim, odlučiti je jedno, a napraviti – drugo.
Spremajući predstavu, moraju se obračunati jedna s drugom, s muškarcima, Glumištem i drugim svakojakim fantastičnim pojavama u kazalištu i stvarnom životu. Ali nikako da se svaka od njih obračuna sama sa sobom.

Je li moguće ostvariti veliku kazališnu uspješnicu kad vas usput ostavi dečko, ako sumnjate u izbor životnog poziva, ako svi očekuju da se skrasite i rađate, ako mrzite kolege jer su smušeni, ulizice, control-freakovi ili sveznalice, ako vam se svijet u kojem živimo – gadi?!

Zbog takvih životnih nepogoda, nismo sigurni hoće li djevojke uspjeti u svom naumu da naprave novu HIT predstavu.
Jesu li dovoljno jake da izdrže pritisak okoline?

Možda samo uspiju shvatiti da je najvažnija stvar na svijetu pravo prijateljstvo koje nas grije i nasmijava čak i kad nam isključe struju i plin, kad nam ne lajkaju statuse, kad nas ne otkrije Pedro Almodovar, kad nas drugi ne razumiju, kad nam se čini da živimo u krivom prostoru i vremenu…

Kazalište KNAPP
Glume:
Ivana Horvat, Petra Kurtela, Amanda Prenkaj, Dunja Fajdić
Redateljice:
Ivana Horvat, Petra Kurtela, Amanda Prenkaj, Dunja Fajdić

admin Author