„Harem“ oduševio Novljane

Kazališta predstava „Harem“ u produkciji Kazališta „Moruzgva“ iz Zagreba, oduševila je novljansku publiku. Puna dvorana kina Pučkog otvorenog učilišta, sjajna gluma četiri  dive hrvatskog glumišta u melodrami s komičnim dijelovima priče, po prvi put viđeni scenski efekti, bili su dovoljni za lijepe dojmove.

„Harem“ je  sastavljen od nekoliko različitih priča   u  kojoj se isprepliću prošlost i sadašnjost  žena nakon raspuštanja harema, kroz različita vremenska razdoblja nadovezujući se na slavne pripovijetke  „Priče iz 1001 noći“.

Pučko otvoreno učilište  Novska do kraja sezone će na pozornici ugostiti još pet predstava.

Slijedeću predstavu ljubitelji kazališta moći će pogledati već 9. lipnja. Na repertoaru je predstava „ThisCasting“ teatra „Rugantino“ iz Zagreba. Ova provokativna predstava koju čini oštra i znalačka  kritika medija javnog komuniciranja i načina na koji djeluje na ljude, nije preporučena za mlađu publiku.

Molimo sve štovane ljubitelje kazališnih predstava da zbog velikog zanimanja svoje mjesto u dvorani osiguraju na vrijeme. I nadalje je ulaz slobodan i ne naplaćuje se.

admin Author