John Wick 3: Parabellum

SUBOTA, 18. SVIBNJA: 20 sati.
NEDJELJA, 19. SVIBNJA: 20 sati.

CIJENA: 20kn
DOBNA PREPORUKA: 15

SADRŽAJ FILMA:

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu.

Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama. Premda je već trebao biti mrtav, Continentalov upravitelj Winston dao mu je jedan sat prije nego što ubojice krenu i Wick postane excommunicado.

Prije nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga se odsiječe od svih drugih članova, Wick će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobjegao iz New Yorka i ostao živ.

Naravno, Wickov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu.

IZVORNO IME: John Wick: Chapter 3 – Parabellum
REDATELJ: Chad Stahelski | ŽANR: Akcijski, triler
ULOGE: Keanu Reeves, Halle Berry, Jason Mantzoukas
TRAJANJE FILMA: 0 minuta | GODINA: 2019 | DRŽAVA: SAD |

UglyDolls (UglyDolls)

SUBOTA, 18. SVIBNJA: 18 sati.
NEDJELJA, 19. SVIBNJA: 18 sati.

CIJENA: 20kn
ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
DOBNA PREPORUKA:

SADRŽAJ FILMA:

U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača.

Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti.

Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu.

Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo.

UGLYDOLLS suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati tko si zaista

IZVORNO IME: UglyDolls
REDATELJ: Kelly Asbury | ŽANR: animacija, avantura
ULOGE: Maja Šuput, Zsa Zsa, Ronald Žlabur, Marin Ivanović – Stoka, Goran Grgić
TRAJANJE FILMA: 88 minuta | GODINA: 2019 | DRŽAVA: SAD |

Predstava: Sve o ženama

* događaj će biti fotografiran u promotivne svrhe ČETVRTAK,  9.SVIBNJA  u 19 sati Komedija “Sve o ženama” najizvođeniji je Gavranov kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea… […]