KINO pod ZVIJEZDAMA

I ove godine vas očekuje “KINO POD ZVIJEZDAMA” u drugom terminu u SUBOTU 6. srpnja 2019. na malom trgu ispred Pučkog otvorenog učilišta Novska. Nažalost kao i nekih godina morali smo odgoditi projekcije koje su trebale biti 27. lipnja, zbog najave lošeg vremena. Nadamo se da ćemo ovaj put imati više sreće. 🙂

Na rasporedu su dvije projekcije. Oko 20.30 sati čim se smrači biti će prikazana projekcija animiranog hita Stopalići (Smallfoot), sinkroniziranog na hrvatski jezik, dok vas odmah nakon završetka animiranog filma oko 22 sata očekuje glazbeno-biografski hit Bohemian Rhapsody.

Ne propustite ovaj nesvakidašnji događaj u našem gradu. Ulaz na projekcije je slobodan. U slučaju loših vremenskih prilika projekcije se odgađaju.

STOPALIĆI (Smallfoot)

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čovjeka.

Vijest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tjera ih da se zapitaju što još postoji u velikom svijetu izvan njihovog snježnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.

IZVORNO IME: Smallfoot
REDATELJ: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig | ŽANR: Animacija, avantura
ULOGE: Saša Lozar, Edo Maajka, Ana Magud, Karlo Mrkša, Domagoj Janković, Dajana Čuljak, Luka Petrušić
TRAJANJE FILMA: 96 minuta | GODINA: 2018 | DRŽAVA: SAD |

BOHEMIAN RHAPSODY

BOHEMIAN RHAPSODY je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene.

Pjevačku legendu glumi Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju.

Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana Maya, Ben Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora, a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ljubav njegovog života igra Lucy Boynton, a u filmu se pojavljuje i Mike Myers.

IZVORNO IME: Bohemian Rhapsody
REDATELJ: Bryan Singer | ŽANR: Biografija, drama, glazbeni
ULOGE: Rami Malek, Joseph Mazzello, Aidan Gillen
TRAJANJE FILMA: 134 minuta | GODINA: 2018 | DRŽAVA: SAD |



admin Author