Nevjerojatni Maksim


SUBOTA: 10. LIPNJA: 18 sati
NEDJELJA: 11. LIPNJA: 18 sati
SUBOTA: 17. LIPNJA: 18 sati
NEDJELJA: 18. LIPNJA: 18 sati

CIJENA: 3,30 EUR (24,86kn Fiksni tečaj konverzije 7,53450)

ANIMIRANI. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.
REZERVACIJE

Nevjerojatni Maksim

Maksim je ulični mačak koji osmisli prijevaru za zarađivanje novca sprijateljivši se sa skupinom samoukih štakora koji govore. Kad Maksim i glodavci sretnu knjiškog moljca po imenu Malicia, njihova mala prevara ubrzo propadne.

Maksim govori ljudima u gradu da imaju pošast štakora koji teroriziraju građane i uvjeri ih da plate Keithu da ih odvede izvan grada gdje se otkriva da su štakori razumni i pismeni i surađuju s Keithom i Maksimom na prevari više gradova.

Zatim kreću na put u gradić Bad Blintz koji pati od nedostatka hrane i gdje hvatači štakora nisu uspjeli pronaći razlog nestanka hrane.

Pokušavajući se infiltrirati u tunele ispod grada, štakori primjećuju da tamo nema lokalnih štakora unatoč njihovim tragovima. Pronalaze zamku koja hvata štakore žive. Darktan, njihov vođa, zarobljen je unutra.

U međuvremenu, Maksim je ušao u gradonačelnikovu kuću i kada ga Keith pokuša pronaći, susreću gradonačelnikovu kćer Maliciju koja brzo zaključuje, nakon što je vidjela štakora Sardinesa koji pleše step, da oni stoje iza nedavne pošasti štakora u obližnjim gradovima i prijavljuje se u vojsku pomoći im da otkriju razloge za nestašicu hrane u gradu.

Originalni naslov: The Amazing Maurice
Dužina filma: 93 minuta(e)
Država/Godina: DEU, GBR/2022
Žanr: animirani, avantura
Redatelj: Toby Genkel
Distribucija: Editus d.o.o.
Dobna preporuka: »Svi uzrasti«

admin Author